У Києві тривають ярмарки: які ціни на продукти (ФОТО)

Як запасаються продуктами в столиці

У Києві тривають традиційні продуктові ярмарки, де можна купити товари за вигідними цінами. Як це відбувається на одній з таких локацій, розповіли в Дарницькій районній державній адміністрації, передають "Коментарі".

На оприлюднених світлинах з торгівельної точки у Дарницькому районі Києва можна побачити багато охочих придбати продукти за вигідними цінами та асортимент представлених товарів.

"Традиційний ярмарок на Ревуцького у самому розпалі! Не проґавте чудову нагоду запастися на тиждень корисними сільськогосподарськими продуктами за доступними цінами!" — прокоментували фото з ярмарку в Дарницькій РДА.

Окрім того, в Дарницькій районній державній адміністрації оприлюднили фото соціального намету та ціни на продукти й товари, що пропонують покупцям. Зокрема, на цій ярмарці можна придбати свічки вартістю від п’яти гривень, соняшникову олію за 57 гривень за літр, гречану крупу за 60 гривень за кілограм, рис за 54 гривні та інші товари.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві поблизу зупинок громадського транспорту вирішили встановити укриття від обстрілів російських окупантів. Це пов’язано з рішенням Ради оборони Києва, коли під час повітряної тривоги у столиці має зупинитись транспорт, а пасажири — залишити салон та пройти до найближчого укриття.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися