Поблизу зупинок транспорту у Києві вирішили збудувати укриття

Що відомо про ухвалене рішення

У Києві поблизу зупинок громадського транспорту вирішили встановити конструкції захисту населення від обстрілів російських окупантів. Відповідне рішення ухвалили на засіданні депутати Київської міської ради, передають "Коментарі".

Рішення щодо облаштування укриттів на зупинках громадського транспорту прокоментувала депутатка Київської міської ради Ганна Свириденко. За її словами, це пов’язано з рішенням Ради оборони Києва, коли під час повітряної тривоги у столиці має зупинитись громадський транспорт, а пасажири мають покинути салон та пройти до найближчого укриття

"В межах зупинок наземного громадського транспорту необхідно встановити захисні конструкції, які сприятимуть підвищенню рівня захисту громадян під час ворожих обстрілів та авіаатак. Як вказує світовий досвід, зокрема Ізраїлю", — заявила Свириденко.

Протягом місяця доручили комунальному підприємству "Київпастранс" та Департаменту транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації розробити перелік місць із найбільшим скупченням пасажирів у Києві, де облаштують захисні конструкції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві вимагають знести недобудову на проспекті Леся Курбаса, що у Святошинському районі столиці, та покращити транспортне сполучення на Борщагівці. Ця петиція зареєстрована на офіційному сайті Київської міської державної адміністрації та майже зібрала необхідні голоси для розгляду мером Києва Віталієм Кличком.

Нагадаємо, інвестори збанкрутілого банку "Аркада" звернулися до мера Києва Віталія Кличка щодо допомоги в добудові житлових комплексів. Відповідна петиція зібрала необхідну кількість голосів та вже розглянута Київським міським головою. Що відповів мер столиці — в нашому матеріалі.

Окрім того, мер Києва Віталій Кличко відповів на петицію щодо фінансової підтримки об’єктів незавершеного будівництва державної корпорації "Укрбуд".

Читайте також, чому сигарети можуть зникнути з полиць магазинів та кіосків у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися