Пересувні котельні закуплять для кількох районів Києва

Що відомо про тендер на закупівлю

У Києві оголосили тендер на купівлю пересувних котельнь для кількох районів столиці на загальну суму у майже 272 мільйони гривень. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням інформацію в системі Prozorro.

Замовником виступає комунальне підприємство виконавчого органу Київської міської ради "Київтеплоенерго". Це підприємство оголосило тендер на закупівлю пересувних дизельних котельних загальною вартістю майже 272 мільйони гривень. За умовами тендеру закупити 35 котельнь планують для восьми районів Києва.

Оголошений тендер налічує вісім лотів, в кожному з яких прописана сума та район столиці, для якого придбають дизельні котельні:

·       Лот 1. Голосіївський район — 19,4 мільйони гривень;

·       Лот 2. Дарницький район — 17 мільйонів 730 тисяч гривень;

·       Лот 3. Деснянський район — 19,4 мільйони гривень;

·       Лот 4. Дніпровський район — 57 мільйонів 110 тисяч гривень;

·       Лот 5. Оболонський район — 52,2 мільйони гривень;

·       Лот 6. Печерський район — 54 мільйони 440 тисяч гривень;

·       Лот 7. Солом'янський район — 24 мільйони 550 тисяч гривень;

·       Лот 8. Шевченківській район — 29 мільйонів 460 тисяч гривень.

Загалом планують закупити 35 сучасних пересувних котельнь тепловою потужністю 0,6 МВт. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій — 25 листопада. Аукціонні торги відбудуться 28 листопада.

Нагадаємо, у Києві закінчився безморозний період, однак казати про початок метеорологічної зими у столиці ще зарано, вважають фахівці. У Центральній геофізичній обсерваторії імені Бориса Срезневськогорозповіли, що найкоротші безморозні періоди у столиці були у 1902 та 1945 роках, а рекордно довгий зафіксували цього року. Синоптики назвали орієнтовну дату, коли у Києві наступить метеорологічна зима.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за прогнозами директора Укргідрометцентру Миколи Кульбіди, зима у Києві і в Україні в цілому буде теплою з температурою вищою за норму. Похолодання будуть короткочасними і можуть бути надзвичайно жорсткими. В цілому в зимовий період середня температура повітря буде близько п’яти градусів морозу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Георгий Квятковский

3 грудня 2022, 08:57

Миникотельные надо было устанавливать всё лето 2022, а не в декабре! И по всему Киеву.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися