"МакДональдз" відновив роботу ресторану в Бучі

Заклад сильно постраждав під час окупації міста

В Бучі знову почав працювати ресторан "МакДональдз" (McDonald's), який під час окупації Київської області росіяни підірвали зсередини. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію мережі ресторанів "МакДональдс" та Бучанської міської ради.

В мережі ресторанів "МакДональдс" зазначили, що відкриття закладу в Бучі — не просто плюс один відкритий ресторан та не просто повернення до роботи.

"Це символ незламності наших міст: ми поволі відбудовуємо те, що було зруйновано, адже добро і далі перемагає зло, а світло — темряву. І хоч наші арки не світяться, як колись, усе одно настане день — і вони засяють у всіх куточках нашої незламної країни! І наше світло буде найяскравішим, бо його живить безкінечна енергія наших сердець", – прокоментували відкриття ресторану в Бучі в McDonald's.

Ресторан "МакДоналдс" в Бучі розташований по вулиці Нове шосе, 10-Б.

"Цей заклад росіяни під час окупації підірвали зсередини. Дякуємо, бізнесу, що повертається – для міста важливий кожен платник податків", — наголосили в Бучанській міській раді.

В жовтні мережа ресторанів "МакДональдс" почала відновлювати роботу закладів у Києві. Згодом ресторани відкрили й у Борисполі.

Нагадаємо, Японія передала Бучі три потужних дизель-генератори та шість обігрівачів. Під час тривалого вимкнення світла та в період блекауту 50-кіловатні генератори будуть використовувати для живлення двох котельнь. Третій генератор буде мобільний та накачуватиме воду в резервуари там, де це буде необхідно. Обігрівачі передали в пункти обігріву.

Читайте також, як в Бучі триває ремонт пошкоджених обстрілами житлових будинків.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Юрко

25 грудня 2022, 10:35

Кажуть, що наче був і четвертий генератор, але зелена нечисть типу брагарів-тищенок-безуглих тихо підгорнула собі... Хто знає, чи правда?

Валентина

25 грудня 2022, 10:23

как-то особо и не до него там сейчас..

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися