Перший автомобільний коворкінг відкрили у Києві

Де можна попрацювати зі стабільним інтернетом

У Дніпровському районі Києва на території супермаркету торгової мережі "Сільпо" відкрили перший в столиці автомобільний коворкінг. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію підприємства.

Локація для роботи, розташована на парковці біля супермаркету за адресою Березнева, 12-А. Автомобільний коворкінг забезпечений безперебійним мобільним зв’язком та швидкісним інтернетом, запевнили в "Сільпо". Це місце, де можна залишатися на зв’язку та працювати з автомобілю за звичним графіком, коли горять дедлайни. Якщо зголоднієте, кур’єри "Сільпо" доставлять продукти з магазину в салон авто.

Цей супермаркет мережі "Сільпо" працює на генераторах, тож зарядити гаджети, купити продукти, зігрітись або випити кави тут можна навіть за умови відключення електроенергії. Загалом в мережі "Сільпо" обладнали автономним живленням вже 172 магазини по всій Україні. Найближчим часом їх стане ще більше, як і автоковоркінгів на парковках, пообіцяли в "Сільпо".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в центрі Києва відкрили просто неба комфортні місця для роботи, обігріву та перепочинку під назвою "Сфера світла". В спеціально облаштованих локаціях можна попрацювати в теплі та з безкоштовним Wi-Fi. В приміщенні встановили обігрівачі, розетки, столи, дивани, стільці та крісла. Тут працюють генератори, а територія розділена на кілька зручних зон. 

Нагадаємо, що в Бучі знову почав працювати ресторан "МакДональдз", який під час окупації Київської області росіяни підірвали зсередини. В жовтні мережа ресторанів "МакДональдс" почала відновлювати роботу закладів у Києві. Згодом ресторани відкрили й у Борисполі.

Читайте також, що розповіли в Повітряних силах ЗСУ про загрозу нових ракетних ударів по Києву.


Читайте также