У Києві відкрились ярмарки: де недорого купити продукти (АДРЕСИ)

Де торгуватимуть у столиці в неділю, 8 січня

У Києві сьогодні, 8 січня, після перерви на Різдво стартували сільськогосподарські продуктові ярмарки. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської державної адміністрації.

За даними мерії столиці, у неділю, 8 січня, продуктові ярмарки відбудуться у кількох районах Києва. У Київській міській державній адміністрації оприлюднили перелік локацій, де торгуватимуть у столиці в останній день тижня.

Ярмаки продуктів у Києві працюватимуть за такими адресами:

·       Голосіївський район – вул. Самійла Кішки (у межах вулиць Юлії Здановської та Василя Касіяна);

·       Дніпровський район – вул. Сулеймана Стальського (у межах вулиць Райдужної та Старосільської);

·       Печерський район – вул. Джона Маккейна (у межах вулиць Іоанна Павла II та Дмитра Дорошенка);

·       Шевченківський район – вул. Татарська, 32-38.

Нагадаємо, Київська дитяча залізниця до новорічних свят відкрила зимовий рух поїздів. Маршрут залізничним кільцем починається від станції Київ-Пасажирський дитячий. Вона розташована у Сирецькому парку. Святковий потяг курсуватиме до кінця січня по вихідним та святковим дням, а під час шкільних канікул — з четверга по неділю з 10:30 до 18:50. Дістатися до вокзалу Київ-Пасажирський дитячий можна кільцевою електричкою до станції "Сирець".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Київському зоопарку напередодні Нового 2023 року, який за східним календарем проходитиме під символом чорного водяного кролика, відкрили тематичну експозицію. На виставці можна познайомитись з представниками самих незвичайних порід домашніх вуханчиків. Це чорно-вогняні кролі та Бельгійські фландри. Подробиці роботи виставки та фото чорно-вогняних кроликів — за посиланням.

Читайте також, чому мешканці Києва обурені проведенням ярмарок та що вимагають від влади столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися