Під Києвом розібрали зруйнований вибухом міст та будують новий (ФОТО)

Що відомо про відкриття нової важливої переправи

В Київській області триває відбудова зруйнованим під час наступу російських окупантів на Київ мосту. Як будують нову переправу розповіли в Бучанській міській раді, передають "Коментарі".

Саме через зруйнований Романівський міст торік проводили евакуацію населення з Ірпеня та інших населених пунктів під час активних бойових дій в Київській області. Зараз тут цілодобово триває будівництво нової переправи. Міст розташований на державній дорозі міжнародного значення Київ – Ковель – Ягодин.

"Траса має важливе значення, тому після звільнення були збудовані тимчасові переправи, які наразі змінюють на  постійні. Знищені конструкції мосту розібрали. Наступний етап — монтаж балок прогонової будови. Повноцінний рух новозбудованим мостом планується відновити до кінця року", — заявили в мерії Бучі.

В Бучанській міській раді також оприлюднили фото будівельних робіт.

Нагадаємо, на міжнародній автомобільній трасі Київ — Ягодин через ремонтні роботи перекрили рух транспорту. Обмеження набували чинності 24 січня. Подробиці та схема об’їзду — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на Дегтярівському шляхопроводі запровадили тимчасову схему руху транспорту. Проїзд шляхопроводом можливий в обидва напрямки по першій смузі. Виконаний комплекс протиаварійних робіт — це, фактично, підготовка до масштабної реконструкції розв'язки. Оприлюднено тимчасову схему руху транспорту на Дегтярівському шляхопроводі.

Окрім того, у Києві планують продовжити забезпечення станцій метро безкоштовним швидкісним Wi-Fi. Про це йдеться у відповіді Київського міського голови Віталія Кличка на петицію до столичної влади. Мер столиці підтримав пропозицію, викладену в електронному зверненні. Кличко поінформував, що встановлення обладнання Wi-Fi у Київському метрополітені триває вже кілька років. Поки що у столиці створено інфраструктуру в 33 потягах, змонтовано та введено в дослідну експлуатацію обладнання мережі Wi-Fi на 12 станціях метро. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, що кияни поскаржились в петиціях до влади на катастрофічну нехватку автобусів на маршрутах.

Читайте также