У Київській області покращили проїзд у транспорті: схеми маршрутів

Що потрібно знати пасажирам

Бучанська територіальна громада отримала власного перевізника, автобуси якого вийдуть на маршрути наступного тижня. Про це розповіли в Бучанській міській раді, передають "Коментарі".

За даними мерії Бучі, ліцензію на пасажирські перевезення отримало комунальне підприємство "Бучатранссервіс". На першому етапі комунальний транспорт перевозитиме пасажирів у межах Бучанської громади. Автобуси КП "Бучатранссервіс" вийдуть на маршрути наступного тижня. З неділі, 7 травня, автобуси розпочали тестові заїзди по маршрутам. Мова йде про транспорт, який торік Буча отримала як допомогу від муніципалітетів німецьких міст Дрезден та Бергіш Гладбах.

"Уже наступного тижня автобуси новоствореного КП "Бучатранссервіс" вийдуть на маршрути! Як саме вони курсуватимуть — дивіться на нашій графіці", — йдеться в повідомленні Бучанської міської ради.

Більше деталей про розклад курсування муніципальних автобусів у Бучі в мерії пообіцяли повідомити згодом. 

Нагадаємо, що у неділю, 7 травня, у Бучі на низці вулиць перекрили рух автомобільного транспорту. Пересування низкою вулиць поблизу Бучанського міського парку буде ускладнене через проведення марафону "Незламна Буча: з Україною в серці". Діятимуть обмеження руху з 6:00 по 14:00.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Верховній Раді України ухвалили важливий законопроект щодо проїзду в метро, який підтримало комунальне підприємство "Київський метрополітен". Метою законопроекту є запобігання та припинення порушень правил проїзду в метро та гарантування пасажирам права на одержання безпечних та якісних транспортних послуг. Законопроектом передбачені штрафи за вчинення протиправних дій у метрополітені.

Окрім того, у Києві нагадали владі про "забуте" будівництво станції метро Сирецько-Печерської лінії Київського метрополітену. Автор петиції вимагає розпочати будівництво станції метро "Герцена-Загорівська". За його словами, район Загорівщини зазнає активної забудови, мотоциклетний завод вже перетворено на найбільший IT-кластер України та активно забудовується житловою забудовою та комерційною інфраструктурою. 

Читайте також, що на низці доріг Києва через ремонтні роботи надовго обмежили проїзд транспорту.

Читайте также