У Києві через нову естакаду знесли Дегтярівський міст (ФОТО)

Що відбувається на будівельному майданчику зараз

У Києві триває реконструкція транспортної розв’язки на перетині вулиць Дегтярівської, Олени Теліги та Олександра Довженка. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію комунальної корпорації "Київавтодор".

За даними підприємства, у Києві мостовики завершили демонтаж старого шляхопроводу. Конструкції аварійного мосту повністю розібрали та цього тижня розпочнуть бетонувати верхню частину фундаменту – монолітні ростверки. На будівельному майданчику працює ще одна бурова установка для спорудження паль другого етапу робіт. У комунальній корпорації "Київавтодор" впевнені, що це дозволить пришвидшити процес відбудови нового Дегтярівського мосту.

На майбутній естакаді триває облаштування з’їздів та заїздів. Відкрити рух новим Дегтярівським шляхопроводом планують до кінця цього року, хоча раніше планували до 30 листопада. Поки ж на час будівельних робіт рух на транспортній розв’язці організували проїзд за принципом турбіни в усі напрямки. Подивитись  на хід будівельних робіт зі зведення нового Дегтярівського мосту можна на оприлюднених фото.

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва планують витратити на поточний ремонт однієї з вулиць десятки мільйонів гривень. Мова йде про ремонт вулиці Бориспільської поблизу залізничного вокзалу "Дарниця". Ремонтні роботи мають виконати на ділянці від вулиці Привокзальної до вулиці Санаторної в обох напрямках.

Читайте також, що у Києві розпочнуть ремонт дитячого майданчика в парку Шевченка.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися