У Києві заради нової забудови знесли раритетний будинок

Що відомо про скандальну ситуацію

У Подільському районі Києва заради нової забудови знесли раритетний будинок. Про це розповіла депутатка Київської міської ради Ксенія Семенова, передають "Коментарі".

"Звичайний київський ранок. На Ярославській зносять двохсотрічний будинок. Там де дозволу ДОКС немає, а благоустрій анулював картку порушення благоустрою. Бо ти тепер можеш викликати поліцію. Але пацанам нічо не буде. Пацани роблять бізнес. Нема доміка, нема проблеми", — йдеться у дописі Семенової на її сторінці у Facebook.

За її словами, згідно документів, замість знесеного будинку збудують "клубний дом" за замовленням Сергія Боярчукова з юридичної компанії "Алєксєєв, Боярчуков та партнери".

"Інший партнер компанії, народний депутат від Євросолідарності Сергій Алєксєєв, є президентом офіційного фан-клубу Кличків. Прокопів Володимир, це ваші так люблять поділ? Я, якщо чесно не розумію, як боротися із цим в правовій площині. Щоб ти не робив, вранці приїде техніка і тупо знесе будинок. А ти стрибай, розказуй, що йому 200 років", — додала Семенова.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що столична влада незаконно передала в оренду землю на Трухановому острові під комерційну забудову в межах прибережної захисної смуги для будівництва та обслуговування комплексу відпочинку з кафе та автостоянкою. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, в Оболонському районі Києва на місці ринку планують збудувати 25-поверховий житловий комплекс. Кияни виступають проти незаконного знесення ринку "Полісся" та звернулися до столичної влади з петицією.

Читайте також, що у Києві навмисно знищують легендарне озеро через забудову



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Эдвард

14 серпня 2023, 05:26

Тут справа тільки в одному - у Віталії Клічко! Герой та гордість має назавжди залишаться прикладом мужньості та людськім ідеалам ДЛЯ СВОГО НАРОДУ!!! Але Клічко коли став мером - це приклад шахрайства та нешляхетного поводження і до киян і до історико-культурної спадщини Київа! Цей раб тельца - просто ворог Київа та киян! Він ображається, коли його критикують, а його давно вже треба звільнити з посади і не допускати керувати навіть свинофермою бо всі свині подохнуть! Крімінальні упровадження? Скільки їх має бути відкрито щоб всі зрозуміли що Клічко ніякий не герой і не гордість України... на тепер - ЦЕ ПРИКЛАД ГАНЬБИ... ОТО НЕХАЙ КЛІЧКО РАЗОМ З ЦІМИ ПРОЙДИСВІТАМИ З ШОКОЛАДНОЇ ПАРТІЇ ПОВНІСТЮ ПОВЕРНУТЬ ІСТОРИКО-КУЛЬТУРНУ ПАМ'ЯТКУ ДО НАЛЕЖНОГО СТАНУ! ЩОДО КЛІЧКО, ТО ЙОГО ВЖЕ НІХТО НЕ ПОВАЖАЄ НІ У КИЇВІ НІ В УКРАЇНІ.... ЦЕЙ ДІЛОК-ШАХРАЙ МАЄ БУТИ ЗА ГРАТАМИ!!!

Витя

13 серпня 2023, 09:11

Відстрілювати усіх хто до цього причетний ,крім робітників

ККК

10 серпня 2023, 20:11

Пидораса кличко за уши прибить на воротах мэрии и не снимать, пока дебила вороны не обгладают.

хех

10 серпня 2023, 15:56

Когда власть не устраивают чьи-то действия, те получают повестку и едут дохнуть, или просто дохнут, выстрелив себе в голову 2 раза. Когда власть не знает как бороться с происходящим - их по факту просто все устаивает.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися