На Київщині змінили час дозволу продажу алкоголю

Яку територіальну громаду стосуються зміни

На території Яготинської громади подовжили час дозволу продажу алкогольних напоїв. Про таке рішення поінформував сектор торгівлі, підтримки підприємництва та реклами апарату Яготинської міської ради, передають "Коментарі".

За даними мерії Яготина, встановлено новий часовий проміжок продажу алкогольних напоїв та речовин, вироблених на спиртовій основі в торговельних мережах, магазинах, інших об’єктах та закладах ресторанного бізнесу. Нововведення, ухвалені сьогодні, 21 серпня, стосуються реалізаторів алкоголю. Залишилися обмеження для певних категорій покупців.

Тепер на території Яготинської територіальної громади дозволено продавати алкоголь з 09:00 до 22:00 щоденно, до припинення чи скасування воєнного стану в Україні. Заборонено продаж алкоголю людям у форменому одязі з числа військових та інших правоохоронних органів, а також представникам добровольчого формування Яготинської громади, які залучені до несення служби. Продавців закликали також не порушувати закон та не продавати алкоголь і тютюнові вироби дітям і підліткам до 18 років.

Загалом у Київській області купити алкоголь у магазинах дозволено з 11:00 до 19:00, а в ресторанах чи барах – до 22:00. У Києві в березні цього року дозволили продаж алкогольних напоїв у столичних магазинах з 11:00 до 21:00. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві заборонили проводити масові заходи до Дня Незалежності України. Окремі доручення не допускати погодження проведення недержавних масових заходів у Києві у середу, 23 серпня, та у четвер, 24 серпня, отримали заступники голови КМДА та керівники столичних районних державних адміністрацій. До Дня Незалежності України у Києві на Хрещатик виїхала, як і торік, "парадна" розгромлена техніка російських окупантів. Через це рух транспорту в центрі столиці перекрили на кілька днів. 

Нагадаємо, у Києві після дощу сильно підтопило дороги, через що затримувались низка маршрутів трамваїв та тролейбусів. Водіям героїчно довелось долати наслідки негоди. Про підтоплення Києва можна подивитись відео.

Дивіться також відео, чому у Києві чоловік спалив понад десяток автівок військових.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ufo

29 серпня 2023, 17:08

Nick Nickols, полностью поддерживаю , отличная идея. Хочешь - пей, хочешь не пей, главное не нарушай общественный порядок. Нарушил - принеси пользу обществу. Кстати, все эти запреты абсолютно бессмысленны и бесполезны - вечером и по ночам постоянно шатаются пьяные компании. Партия 5.10, конечно явный провокатор , но в одном он прав: кроме как "ограничить, запретить, ужесточить, поднять штрафы/налоги" власть больше ничего делать не умеет и не хочет.

Nick Nickols

22 серпня 2023, 15:31

Тут я прочитав провокаційний коментар. Алкоголь продавати вільно. Порушників громадського порядку у стані сп'яніння: 1. Штрафувати на значну суму. 2. Призначення суспільної праці на місяць. 3. Спорудження оборонних об'єктів,

Партия 5.10

21 серпня 2023, 20:23

Уроды конченные, фашисты недобитые, делать им нечего, только запреты вводить ! Ненавижу Укросрань - подлейшая и мерзавская страна, населенная быдлом и уродами. Сажать надо всю это укровласть на пожизненное, за созданную ими войну и издевательства над народом

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися