У Києві біля метро та важливої естакади перекриють дорогу (СХЕМА)

Що потрібно знати водіям про обмеження та можливі затори

У Києві через капітальний ремонт доріг в межах реконструкції транспортної розв’язки поблизу станції метро "Шулявська" перекриють рух транспорту. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію комунальної корпорації "Київавтодор".

За даними підприємства, у Києві закриють рух транспорту на з’їзді із Берестейського проспекту. Капітальний ремонт розпочнуть по вулиці Олександра Довженка з суботи, 16 вересня. Перекриття дороги заплановане із шостої ранку до десятої вечора. У цей час столичні дорожники влаштовуватимуть верхній шар асфальту. Роботи триватимуть на ділянці вулиці Олександра Довженка від Шулявського мосту до мосту на вулиці Дегтярівській. Водіїв закликали враховувати цю інформацію під час планування маршруту поїздки.


Окрім того, триває капітальний ремонт дороги у Дніпровському районі Києва. На відрізку вулиці Ентузіастів ремонтні роботи виконують від будинку № 37 до будинку № 15.

"Влаштування верхнього шару проходитиме в кілька етапів із почерговим перекриттям відрізків дороги в напрямку Русанівської набережної – по обидві сторони вул. Ентузіастів", — попередили водіїв у комунальній корпорації "Київавтодор".

Нагадаємо, у Києві знесли Дегтярівський міст заради нової естакади. У столиці триває реконструкція транспортної розв’язки на перетині вулиць Дегтярівської, Олени Теліги та Олександра Довженка. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що столичні екологи обурені марнотратством під час воєнного стану. У Київському еколого-культурному центрі розповіли, що на території Гідропарку почали міняти дорожні бордюри, що й так у нормальному стані, а також ламати старий нормальний асфальт та класти новий. Фото можна подивитись за посиланням.

Читайте також, що під Києвом відкрили проїзд важливим мостом.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися