Київська область увійшла в ТОП-5 привабливих регіонів для бізнесу

Яка ситуація в регіоні під час повномасштабної війни

На Київщині розмістилися 77 релокованих підприємств, які змогли розпочати свою діяльність у регіоні попри наслідки окупації та активних бойових дій. Про ситуацію з бізнесом розповіли у Київській обласній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

За даними відомства, за підсумками 2023 року Київська область знаходиться в п’ятірці лідерів серед бізнес привабливих регіонів України. Цього року кількість зареєстрованих суб’єктів підприємницької діяльності зросла на понад 10 тисяч у порівнянні з 9 місяцями минулого року і на сьогодні становить вже понад 200 тисяч. Суб’єктами мікро-, малого та середнього підприємництва за 9 місяців 2023 року сплачено до бюджетів усіх рівнів на 28,5 % більше податків і зборів, ніж за січень-вересень 2022 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Фонд державного майна України по Києву оголосив про приватизацію великого державного підприємства, розташованого в центрі столиці. Мова йде про Єдиний майновий комплекс державного підприємства "Дніпро". Об’єкт приватизації розташований у Києві на вулиці Володимирська, 42. Загальна площа нежитлових приміщень становить 784,8 квадратних метрів. Подробиці про аукціон — за посиланням.

Нагадаємо, що в Ірпені планують відремонтувати Дитячо-юнацьку спортивну школу (ДЮСШ). За умовами оголошеного тендеру, підрядник має зробити капітальний ремонт ДЮСШ, розташованій в Ірпені по вулиці Троїцькій, 40. За роботи готові заплатити майже 266,7 мільйонів гривень.

Читайте також про майно та доходи голови Київської обласної військової адміністрації.


Джерело: https://t.me/kyivoda/13383


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ККК

25 грудня 2023, 19:18

Дурень думкой богатие))

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися