Будівлю пам’ятки культури в центрі Києва виставили на приватизацію (ФОТО)

Що відомо про оголошений тендер

Відділення Фонду державного майна України по Києву оголосило про приватизацію великого державного підприємства, розташованого в центрі столиці. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію відомства.

Об’єкт приватизації розташований у Києві на вулиці Володимирська, 42. Загальна площа нежитлових приміщень становить 784,8 квадратних метрів.

"Зазначена будівля належить до пам’яток культурної спадщини. У 1908-1914 роках у ній містилася літературно-художня організація "Український клуб". Зараз основний вид діяльності ДП: оптова торгівля іншими товарами господарського призначення (продаж книжкової продукції)", — йдеться в описі об’єкту приватизації.

Дата онлайн-аукціону з приватизації призначена на 8 січня 2024 року. Стартова ціна ЄМК ДП "Дніпро" становить 7,2 мільйони гривень.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Ірпені планують відремонтувати Дитячо-юнацьку спортивну школу (ДЮСШ). За умовами оголошеного тендеру, підрядник має зробити капітальний ремонт ДЮСШ, розташованій в Ірпені по вулиці Троїцькій, 40. За роботи готові заплатити майже 266,7 мільйонів гривень.

Нагадаємо, до бюджету Києва стягнули понад 3,6 мільйонів гривень штрафів за поставку "швидких" неналежної якості. Київська міська прокуратура у виявила порушення інтересів держави під час придбання вкрай необхідних для потреб столиці карет швидкої допомоги. Цей факт мав місце в розпал світової пандемії COVID-19.

Читайте також, що на ремонт казарми під Києвом витратять десятки мільйонів гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ник

18 грудня 2023, 17:18

дачу приватізквати мені не можна.. а заводи фабрикі дворци дозволено.. мародерам і зрадникам можна все.. звичайному украінцю можна тіки на фронт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися