Таланти запросили до роботи з інноваціями у Києві (ФОТО)

Хто, як та де може доєднатися до соціальних проєктів з інноваційною складовою

У Києві запросили талановитих людей до роботи з інноваційними проєктами. Як повідомляють "Коментарі", про це йдеться в заяві місцевої влади одного з районів столиці.

Солом’янська районна державна адміністрація у Києві зробила заяву про Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського" (КПІ). Талановитих людей запросили до інноваційної лабораторії вишу. Приміщення підготували до крутих проєктів, нових звершень, наукових конференцій та цікавих хакатонів.

"Лабораторія Noosphere Engineering School KPI на базі кафедри електронних пристроїв та систем ФЕЛ обладнана для комфортної роботи над технологічними проєктами. У ній впроваджено концепт розумного будинку", — йдеться в заяві Солом’янської районної держадміністрації у Києві.

Долучитися до роботи в лабораторії можуть усі. Критерій відбору — ідеї високотехнологічних продуктів, освітні та соціальні проєкти з інноваційною складовою. Запросили доєднатися до вже наявних команд не тільки студентів, магістрів, аспірантів, а й ентузіастів. Можна згенерувати ідею власного проєкту. Контакти — за посиланням.

Нагадаємо, торік у Києві планували створити першу в Україні інноваційну зупинку з укриттям. Проєкт представила архітектурна студія. Експерти запевняли, що знайшли надійне та економічно вигідне рішення. Споруда мала надійно забезпечити захист від обстрілів та падіння уламків збитих ракет та дронів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, як під Києвом намагались привласнити землі інституту. Мова йде про спірні землі площею у 172 гектари. Земля перебувала в постійному користуванні Інституту садівництва Національної академії аграрних наук України.

Дивіться відео, як у Київській області сталася масштабна пожежа в інституті.

Читайте также