У Київській області сталася масштабна пожежа в інституті (ВІДЕО)

Що відомо про надзвичайну подію від рятувальників

У Бориспільському районі Київської області загасили масштабну пожежу в будівлі інституту. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у регіоні, передають "Коментарі".

За даними відомства, пожежа сталася в будівлі Інституту розведення і генетики тварин імені М. В. Зубця Національної академії аграрних наук. Навчальний заклад розташований в селі Чубинське. Сталося загоряння кімнати на другому поверсі чотирьохповерхової будівлі. Загасити вогонь рятувальникам вдалося за годину.

Внаслідок пожежі вогнем знищено кімнату, пошкоджено стіни та стелю на площі 80 квадратних метрів. Причина пожежі встановлюється. В ДСНС оприлюднили відео з місця надзвичайної події.

Нагадаємо, у Подільському районі Києва загасили масштабні пожежі на складах, що сталися внаслідок ракетних обстрілів столиці у вівторок, 2 січня. Вранці у середу, 3 січня, пожежі ліквідовано на загальній площі 5000 квадратних метрів. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві зранку 2 січня тривали потужні ракетні обстріли. У кількох районах столиці через падіння збитих ворожих ракет сталися пожежі. У багатоповерховому будинку в Солом’янському районі Києва, де сталася пожежа внаслідок ракетної атаки, рятувальники понад 130 мешканців вивели з будинку. Внаслідок обстрілів Києва двоє людей загинули, понад пів сотні постраждали.

Читайте також, що у Києві ракета влучила в лікарню з пораненими військовими.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися