У Києві знову подорожчали сигарети: скільки тепер коштує пачка

Ціни на сигарети в столиці продовжують рости

У столиці знову подорожчали тютюнові вироби. Про це свідчать оновлені дані Держстату.

За інформацією джерела, сигарети в Києві подорожчали за місяць в межах однієї гривні. Варто враховувати, що їх ціни змінюються з кожним місяцем і в середньому за пів року вони стали дорожчими приблизно на п'ять гривень.

Зараз пачка сигарет з фільтром вітчизняних марок обійдеться покупцеві у 48,47 грн за пачку з 20 штук. Місяцем раніше ціна пачки була на 60 копійок менше.

Також подорожчали сигарети з фільтром медіум класу. Однак у цьому випадку збільшення ціни менш помітно. Пачка з 20 штук тепер обійдеться у 57,93 грн, що всього на 6 копійок більше, ніж минулого місяця.

Вартість сигарет з фільтром преміумкласу зросла найбільше за місяць. Раніше ціна цих тютюнових виробів становила 62,84 грн за пачку з 20 штук, а зараз - 63,55 грн, що на 71 копійку більше.

Сигарети без фільтра за місяць подорожчали на 17 копійок. Нова вартість на них становить на сьогодні 43,41 грн за пачку із 20 штук.

Найбільше за пів року в Києві подорожчали сигарети з фільтром медіум класу. В середньому їх ціна в березні поточного року становила 50,49 грн за пачку із 20 штук, що на 7,44 менше, ніж зараз.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував своїх читачів про те, що в Києві різко подорожчав проїзд у маршрутках. Рішення про подорожчання проїзду було прийнято ще влітку, у вересні на деяких маршрутах підняли тариф. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Києві різко змінилися ціни на гарячу воду та опалення. Детальніше про нові тарифи читайте в матеріалі на нашому сайті.

Джерело: http://www.ukrstat.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися