У Київській області подорожчали сигарети: скільки тепер коштує пачка

Як змінилася вартість за місяць

За місяць у Київській області змінився цінник на тютюнові вироби. Про це повідомляє у свіжій статистиці на сайті Держстату.

Так, найбільше за цей період подорожчали сигарети з фільтром преміумкласу. Ціна змінилася на 83 копійки. Тепер пачка з 20 штук обійдеться покупцеві в середньому у 63,85 грн.

На 79 копійок подорожчали сигарети з фільтром медіум класу. Місяцем раніше пачка з 20 штук обійшлася б в 55,56 грн, а зараз середня ціна цих сигарет - 56,35 грн.

Слідом ідуть сигарети без фільтра, ціна яких зросла за місяць на 53 копійки. В середньому по Київській області вартість пачки таких тютюнових виробів становить 46,53 грн.

Також на 31 копійку подорожчали сигарети з фільтром вітчизняних марок. Сьогоднішня ціна - 50,63 грн за пачку з 20 штук.

Відзначимо, що з січня поточного року найбільше змінилися ціни на сигарети без фільтра. На початку року пачка тютюнових виробів обходилася покупцеві в середньому в 41,42, що на 5,11 грн менше, ніж зараз.

Сигарети з фільтром преміумкласу подорожчали з січня на 4,07 грн за пачку. Далі пачка сигарет з фільтром медіум класу стали дорожчою з початку року на 4,72 грн. Тютюнові вироби з фільтром вітчизняного виробника здорожчали на 4,56 грн за пачку.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Київській області зросли ціни на продукти. Найбільше за місяць в області подорожчало м'ясо. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, чи варто чекати підвищення тарифів на опалення в Києві. Депутати Київської міської ради прийняли рішення, яке дозволяє розв'язати проблему тарифів. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.

Джерело: http://www.ukrstat.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися