У Борисполі конфіскують приміщення з ігровими автоматами

Мер міста розповів про методи боротьби з нелегальним бізнесом

У Борисполі знищать виявлені працюючі ігрові автомати, а приміщення заберуть на користь громади та підпорядкують місту. Про це заявив Бориспільський міський голова Володимир Борисенко, передають "Коментарі".

Мер Борисполя попередив, що не лише нелегальний алкоголь буде знищено в разі виявлення порушень законів воєнного часу. "Теж саме стосується й ігрових автоматів, що, з неофіційних джерел, але з підтвердженням, повідомили, що працюють і в нашому місті. Ті, хто займається просуванням ігрових автоматів в нашому місті, майте на увазі одне — ми відслідковуємо цю ситуацію", — сказав Борисенко.

Власників приміщень, де виявлять працюючі ігрові автомати, попередили про конфіскацію майна.

"Ці приміщення переважно знаходяться в оренді. Я особисто вам кажу, що я буду розривати договори оренди з власниками, і ця власність буде переходити до міста. А з тими, хто займається просуванням цих ігрових автоматів, з ними будуть розмовляти поліція і Служба безпеки України, і, звісно, наші хлопці з тероборони, добробатів і Збройних Сил. І ніхто вас від цього не вбереже", — заявив мер Борисполя.

Нагадаємо, на території Борисполя триває заборона на продаж та вживання алкоголю, проте на вулицях міста кожного дня виявляють купу нетверезих водіїв. Бориспільський міський голова попередив про жорстку реакцію на нелегальний продаж алкоголю.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися