Підприємцям Київщини виплатять по 5 тисяч євро: умови реєстрації

Підприємці Києва не можуть звертатися за грошовою допомогою

У понеділок, 2 вересня, стартує реєстрація на отримання грошової допомоги. Кошти можуть отримати підприємці з найбільш постраждалих від війни територій. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

“Стартує нова хвиля грантів від EU4Business для мікробізнесу за фінансової підтримки Європейського Союзу та Уряду Німеччини”, - зазначили у міністерстві. 

Також пояснили, що у рамках реалізації проєкту грошову допомогу отримають 100 підприємців з деокупованих та постраждалих від війни територій зможуть. Розмір гранту для відновлення господарської діяльності становить 5 000 євро.

Подати заявку на отримання коштів можуть підприємці, які зареєстровані та провадять діяльність у Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Київській (окрім міста Києва), Луганській, Миколаївській, Сумській, Чернігівській, Харківській, Одеській та Херсонській областях.

Щоб взяти участь у відборі на отримання допомоги необхідно:

  • заповнити заявку на сайті програми;  

  • надати інформацію про показники діяльності підприємства до та під час війни;

  • вказати чіткі напрями використання коштів, їх не можна змінюватися під час подальшого фінансування.

Заявки на отримання грошової допомоги прийматимуться з 2 по 30 вересня 2024 року.

Ознайомитися з деталями програми та подати заявку можна тут.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що жителі Київської області можуть оформити грошову допомогу. Виплати можуть отримати громадяни, які відповідають визначеним вимогам. Ознайомитися детальніше з переліком вимог та умовами реєстрації на грошову допомогу можна за посиланням.


Читайте также