Названо ціни на житло в різних районах Києва (Інфографіка)

Найнижчі ціни на житло у Деснянському районі столиці

Стали відомі актуальні ціни в житлових комплексах та новобудовах у Києві та передмісті. Про це повідомляється на сайті "ЛУН". На основі цих даних журналісти порталу "Коментарі" зробили інфографіку за цінами на житло у кожному з районів столиці.

Так, найдешевше житло на сьогодні у столиці у Деснянському районі. Середня ціна за квадратний метр становить 22 600 грн. Мінімальні ціни на житло стартують від 508 тисяч гривень.

На другому місці Дарницький район. Вартість житла тут становить у середньому 26 100 грн за квадратний метр, а мінімальна вартість на житло стартує від 523 тисяч гривень.

Далі у рейтингу Солом'янський район. Тут за квадратний метр віддають 27 800 гривень. Мінімальна вартість житла тут складає від 402 тисячі гривень. Практично зрівнявся із Солом'янським Святошинським районом Києва. Тут середня ціна за квадратний метр становить 27 900, а ціни на житло в ЖК стартують від 741 тисячі гривень.

Наступним у списку йде Дніпровський район. Тут за квадратний метр доведеться віддати від 28 200 гривень. Ціни на житло стартують від 1,67 млн гривень.

Оболонський район іде наступним у рейтингу. Середня ціна за квадратний метр становить 29 200 грн. Мінімальна вартість житла – 775 тисяч гривень. З різницею у 8 гривень наступним у списку опиняється Голосіївський район. Тут середня ціна за квадратний метр становить 37 200 гривень. Вартість житла тут стартує від 763 тисяч гривень.

Далі йде Подільський район. Метр квадратний коштуватиме 37 700 гривень. Мінімальна вартість житла в ЖК – 1,01 млн гривень. Практично на 5 000 гривень відрізняється ціна на квадратний метр у Шевченківському районі. Актуальна ціна – 42 500 грн/кв.м. Житло обійдеться у цьому районі мінімально 486 тисяч гривень.

Найдорожче житло у Печерському районі Києва. Середня ціна за кв. складає 66 100 гривень. Ціни на житло у ЖК стартують від 2,15 млн гривень.

picture

Інфографіка: Д. Романюк / Comments.ua

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у Києві подорожчали продукти. Журналісти порівняли, як змінилися ціни на деякі продукти за пів року. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Києві змінилися ціни на м'ясо та сало. Моніторинг цін був проведений у мережі супермаркетів Ашан, Metro, Novus та Varus. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

Джерело: https://lun.ua/ru


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися