"Сканія" відкрила сервісну станцію для вантажівок у Броварах

Що відомо про нове підприємство

Нову сервісну станцію для вантажних автомобілів "Сканія Бровари" попри воєнний стан відкрили поблизу Броварської кільцевої дороги. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на пресслужбу підприємства.

Генеральний директор ТОВ "Сканія Україна" Хокан Йюде, наголосив, що рішенням про відкриття нової сервісної станції у Київській області компанія хоче підтвердити свою прихильність до українського ринку.

"Ми добре усвідомлюємо всі ризики для наших інвестицій, але хочемо бути ближче до наших клієнтів, діяльність яких відіграє важливу роль для українського суспільства, особливо в теперішніх умовах, гарантуючи доставку продуктів харчування, палива та інших критично важливих товарів для життєдіяльності людей та інфраструктури", — прокоментував Йюде.

Нова сервісна станція "Сканія Бровари" готова надати всі види послуг для якісного обслуговування вантажівок. На території підприємства загальною площею понад тисячу квадратних метрів є клади, офіси та сервісні бокси. Тут запевняють, що сервісна станція оснащена всім необхідним. Технічні спеціалісти можуть ефективно проводити діагностику, обслуговувати та ремонтувати всю лінійку вантажівок Scania та причіпного обладнання. Одночасно на станції можуть обслуговувати вісім вантажних автомобілів. Також тут розташували великий склад запчастин.

Директор з розвитку дилерської мережі та дилерів ТОВ "Сканія Україна" Олександр Тицький повідомив, що в частині Київської області, де відкрили сервісний центр, пролягають головні маршрути з півночі на захід та південь.

"Ми бачимо величезну потребу не лише у наданні послуг з ремонту та обслуговування вантажної техніки у цій частині регіону, тому у майбутньому цей центр може бути значно розширений та надаватиме більший спектр послуг перевізникам", — анонсував Тицький.

Він додав, що сервісний центр не будували цілеспрямовано під станцію, але його максимально адаптували до потреб з ремонту вантажівок.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що керівник "Укрпошти" Ігор Смілянський анонсував поновлення доставки посилок AliExpress з Китаю в Україну, зокрема — у Київську область.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися