Доставка посилок з Китаю повертається у Київську область

Прийшов час повертати Алі Бабу до України, кажуть в "Укрпошті"

Керівник "Укрпошти" Ігор Смілянський анонсував поновлення доставки посилок AliExpress з Китаю в Україну та нагадав про казку "Алі Баба та сорок розбійників". Подробиці Смілянський розповів у своєму Telegram-каналі, передають "Коментарі".

"Є така казка — Алі Баба та 40 розбійників. Ну, розбійників біля наших кордонів більш, ніж достатньо, тож прийшов час повертати Алі Бабу. Тому, як Ви нас просили — з 15 червня AliExpress Cainiao поновлює доставку через Укрпошту в Україну", — заявив Смілянський.

Генеральний директор "Укрпошти" зазначив, що доставка посилок в Україну з Китаю буде здійснюватися через одну з європейських країн. На старті п’ятнадцять областей, зокрема — Київська.

"Якщо Ви мешкаєте в одній із східних областей, яку поки що не відкрив Алі, Ви можете замовити посилку на знайомих, а вони вже відправлять Вам її в будь-який куточок України, де працює Укрпошта", — зазначив керівник організації.

Він також повідомив, як швидко будуть доставляти посилки з Китаю до України:

"Зараз про це важко одразу сказати, бо міжнародна логістика під час війни буває неочікуваною. Але ми будемо робити все, щоб повернути довоєнні терміни доставки. Тож вдалого всім шопінгу, в тому числі, на зміцнення оборони України! Так, там є що купити".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що політтехнологу, який пропагував російські ідеологічні меседжі, повідомлено про підозру у державній зраді у Києві. У правоохоронних органах прізвище політтехнолога не називають, але за словами радника керівника Офісу президента України Сергія Лещенка, висунули підозру в держзраді політтехнологу Віктора Медведчука Михайлу Погребинському.

Окрім того, що у Києві підприємці змінили вивіски через санкції та продовжували працювати в Україні, а зароблені гроші в мережі ресторанів переказували в Росію. Детальніше про цю схему — за посиланням.

Нагадаємо, у Києві два білоруські підприємства ДП "АвтоМАЗ Україна" та ТОВ "З іноземними інвестиціями "Торговий Дім "МАЗ-Україна" перейшли в управління національного агентства "АРМА". Подробиці — в нашому матеріалі. 

Читайте також, що у Києві заарештували сотні вагонів ексміністра оборони України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися