У Києві викрили мережу ресторанів, з яких переказували гроші в РФ (ВІДЕО)

Подробиці розповіли в МВС України

У Києві підприємці змінили вивіски і продовжували працювати в Україні, а зароблені гроші переказували у Росію. Національна поліція викрила співвласників мережі ресторанів бенефеціаром якої є росіянин, передають "Коментарі" з посиланням на МВС України.

За словами речниці МВС України Альони Матвєєвої, через повномасштабне вторгнення російських окупантів та запроваджені санкції компанія змінила назву. Підприємці імітували розірвання зв’язків з країною-агресоркою, але продовжували виводити туди кошти.

"Поки співвласники переховуються за кордоном, до київського офісу компанії завітали слідчі", — повідомила речниця МВС України.

Поліцейські провели обшуки в головному офісі компанії. "Вилучили один мільйон гривень та 15 тисяч євро готівкою, а також фінансово-господарську документацію. Вирішується питання про накладення арешту на вилучені кошти та рахунки компанії", — прокоментувала речниця Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Наталія Калиновська.

Інші подробиці щодо цієї справи та назви ресторанів в МВС України поки що не повідомляють.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві два білоруські підприємства ДП "АвтоМАЗ Україна" та ТОВ "З іноземними інвестиціями "Торговий Дім "МАЗ-Україна" перейшли в управління національного агентства "АРМА". Подробиці — в нашому матеріалі. 

Читайте також, як у Києві провели масштабну спецоперацію щодо шпигунів та наркодилерів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися