Під Києвом під час війни збудують сучасний спорткомплекс (ФОТО)

Що відомо про новий об’єкт та за чиї гроші будуватимуть

У Бучі цього року планують збудувати надсучасний спортивний комплекс. Про це розповіли в Бучанській міській раді, передають "Коментарі".

За даними мерії Бучі, спорткомплекс збудують за гроші групи приватних інвесторів з Ізраїлю. Тут облаштують не тільки тренажерні зали, а ще й басейни, сауни, джакузі і навіть хамам. Надсучасний спортивний комплекс збудують на величезній території до осені.

"Відродження регіону та створення вкрай необхідних реабілітаційних умов для бучанців – головна мета цього ізраїльського проєкту. Втілюють його на площі у понад 2,5 тисячі квадратних метрів – у приміщенні бучанського ТРЦ "Avenir Plaza", — розповіли у Бучанській міській раді.

В новому спортивному комплексі буде не лише велика зона тренажерів, а й бійцівський клуб, зал для фітнесу та TRX-занять. Для дітей облаштують ігрову та навчальну кімнати, зал для групових занять, басейни – окремі для немовлят і старших діток.

"Ми бачимо, що українці намагаються повернутися до нормального життя, налагодити його, частково – і через заняття спортом. І ми щиро раді в цьому допомогти", – прокоментував представник ізраїльських інвесторів Алекс Сотовський.

Нагадаємо, що у Києві активісти вирішили привернути увагу мера столиці Віталія Кличка до скандалу з будівництвом паркінгу на Оболоні муралом. Мешканці Оболоні виступають за створення парку в Оболонському районі Києва та проти забудови території зеленої зони на вулиці Прирічна паркінгом. Намалювали мурал, присвячений меру Києва Віталію Кличку саме там, де планують побудувати дворівневий паркінг. Активісти цим малюнком нагадали Кличку, ким його пам’ятають кияни та натякнули на те, що він може залишиться в історії столиці зовсім не в позитивному світлі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на капітальний ремонт благоустрою парку на Дніпровській набережній у районі затоки Берковщина витратять десятки мільйонів гривень. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у Дарницькому районі Києва почали будівельні роботи в парку "Срібний кіл".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися