Великий індустріальний парк побудують під Києвом

Що відомо про об’єкт та іноземних інвесторів

У Бучі місцева влада разом з іноземними інвесторами побудують великий індустріальний парк. Про це заявив Бучанський міський голова Анатолій Федорук, передають "Коментарі".

За його словами, домовленість про це будівництво є ще одним досягненням візиту в Корею.

"Індустріальний парк Bucha Techno Garden буде розбудовано спільно з корейською державною компанією K-water. Окрім того, підприємство допоможе нам з проведенням системи водопостачання по всій Бучанській громаді", — розповів Федорук.

Мер Бучі додав, що меморандум про це підписали з генеральним директором корпорації Сог Де Юном.

"K-water має значний досвід у розбудові індустріальних парків. Компанію заснували після закінчення Корейської війни — це було основним напрямком її діяльності. Наші партнери запевняють, що корейський бізнес готовий заходити в Україну. А ми готові розвивати нашу економіку і сприяти повоєнній відбудові", — заявив Бучанський міський голова.

Нагадаємо, нові очисні споруди побудують в Бучі спільно з Корейським інститутом екологічної промисловості та технологій. Домовленості передбачають грантове фінансування проєкту. А орієнтовна вартість проєкту — понад десять мільйонів доларів. У Бучі під цей об’єкт вже є відведена земельна ділянка площею сім гектарів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Житомирщині чоловік намагався вивезти із Чорнобильської зони тони кори дерев для столичних дизайнерів. Вантажівку зупинили прикордонники. Під час перевірки знайшли близько трьох тон кори дерев, яку перевозили без належних документів та відповідного дозиметричного контролю.

Читайте також, про аналіз витрат бюджету Києва на 2024 рік.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Партия 5.10

25 листопада 2023, 18:45

Какой к черту парк ? Опять отмывание балла и коррупция, - налоги с людей и бизнеса снимите, а сами отправляйтесь на фронт, что бы вас вообще не было в природе, дармоеды и суки хреновы !

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися