ДВРЗ вщент зруйновано внаслідок обстрілів Києва (ФОТО, ВІДЕО)

Що відомо про наслідки ракетних ударів по столиці

У Києві внаслідок ракетних обстрілів російських окупантів знищені три виробничих цеха Дарницького вагоноремонтного заводу (ДВРЗ). Про це журналістам розповів член правління АТ "Укрзалізниця" Євген Шрамко, передають "Коментарі".

В "Укрзалізниці" вирішили показати журналістам та всьому світу знищене ворожими ракетами підприємство після брехливих заяв російських посадовців про нібито розташування на ДВРЗ танків Т-72 та іншої бронетехніки.

"Дарницький вагоноремонтний завод виконує ремонт рухомого складу "Укрзалізниці" для перевозки мирних вантажів. Друга важлива річ — виробляє мирні вагони, зокрема зерновози, що є наразі важливим… Бомбосховище, що знаходиться на заводі, їм користувалися люди з поруч розташованих будинків", — зазначив Шрамко.

Внаслідок ранкового обстрілу Києва у неділю, 5 червня, вщент зруйновані виробничі потужності Дарницького вагоноремонтного заводу, розташованого у густонаселеній частині Дніпровського району столиці. На територію підприємства влучили одразу чотири ворожих ракети, було поранено одного працівника. Протягом дня пожежі вдалося загасити, але завали розбирають досі.

Цехи ДВРЗ після ворожих обстрілів ремонту не підлягають, майже сімсот працівників заводу залишились без роботи, однак в "Укрзалізниці" заявили, що знайдуть вихід, щоб працевлаштувати людей.

"Цехи, як ви бачите, відновленню не підлягають, проте ми налагодим кооперацію між іншими підприємствами, щоб у людей була робота. Найближчим часом відновимо роботу заводу та вийдемо на колишній рівень з ремонту мирного вагонного парку", — заявив член правління АТ "Укрзалізниця" Євген Шрамко.

Наслідки обстрілів Дарницького вагоноремонтного заводу можна подивитись на відео. Кадри оприлюднив член наглядової ради АТ "Укрзалізниця" Сергій Лещенко.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


дврзовец

6 червня 2022, 08:45

жочется плюнуть аФтару прямо в рожу за её враньё. Делите инфу пополам и там где то ищите правду. ДВРЗ не густонаселённый, это вообще окраина на окраине и 3 цеха из 1* не производственные мощности, тем более пострадали вспомогательные цеха. пиз.ец, дебилы пишут, лохокторат верит искателям "сенаций". наташка, открой Гугл и посмотри картк Киева, но судя по набору букв, ума у этого существа что у воробья.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися