На трасі Київ — Чернігів почнуть будувати новий міст

Що відомо про будівельні роботи

На міжнародній трасі Київ — Чернігів на місті зруйнованого під час бойових дій Шестовицького мосту невдовзі почнуть будувати новий шляхопровід. Про це в ефірі національного телемарафону розповів міністр інфраструктури України Олександр Кубраков, передають "Коментарі".

"Було нещодавно укладено контракт на досить складний міст через річку Десна біля міста Чернігів. Це траса М-01 Київ — Чернігів, міжнародна траса. Там вже починаються підготовчі роботи", — сказав Кубраков.

За його словами, спочатку на місті зруйнованого мосту облаштують тимчасову переправу.

"Я сподіваюсь, як тільки спаде вода, ми облаштуємо спочатку понтонну переправу, буде тимчасовий міст, і почнемо будувати постійний міст", — повідомив міністр інфраструктури України.

Нагадаємо, наприкінці березня російські окупанти розбомбили автомобільний міст через Десну, який поєднував Чернігів та Київ. Тоді голова Чернігівської обласної військової адміністрації В’ячеслав Чаус наголосив, що замість зруйнованого обов’язково буде збудовано новий міст.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на маршруті Чернігів — Київ — Чернігів курсує електропоїзд Skoda, а маршрут іншого поїзда з Чернігова через столицю подовжили до Вінниці.

Читайте також, що за маршрутом Славутич — Чернігів почала курсувати електричка.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися