З Києва до Чернігова та Вінниці запускають поїзди

Подробиці маршрутів та розклад руху

На маршруті Чернігів — Київ — Чернігів курсуватиме електропоїзд Skoda, а маршрут іншого поїзда з Чернігова через столицю подовжили до Вінниці. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію "Укрзалізниці".

За даними перевізника, регіональний поїзд №708/707 Київ — Чернігів відправлятиметься зі столиці о 9:26, прибуття на кінцеву зупинку — о 12:35. З Чернігова електропоїзд №710/709 виїжджатиме о 13:00, прибуття в Київ — о 16:17. Рейси виконуватимуться з 19 травня щоденно, окрім вівторка.

"Укрзалізниця" також з’єднала Вінницю з Черніговом новим маршрутом. З 19 травня щоденно курсуватиме поїзд №702/701 Вінниця — Чернігів. Відправлення з Вінниці о 13:27, прибуття до Чернігова о 20:21.

Також додано зручне сполучення поїздом №701 Київ — Вінниця. Він відправлятиметься зі столичної станції Дарниця о 8:52, прибуття до Вінниці о 12:43. Поїзд №704/703 Чернігів — Київ відправлятиметься з Чернігова о 7:23, прибуття до столиці о 10:41.

Тим часом мер Славутича Юрій Фомічев інформував, що електричка Чернігів — Славутич, що має поєднувати міста з Києвом, відновить рух після ремонту пошкоджених колій. Ремонтувати залізничне полотно почали цього тижня. Завершити роботи планують за три тижні.

Нагадаємо, цього тижня запускають регіональний експрес Київ — Хмельницький. Поїзд №771/772 з Києва до Хмельницького відправиться у перший рейс 20 травня та курсуватиме щоденно. Окрім того, між Києвом та Бояркою запустили електричку.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що поїзд Київ — Івано-Франківськ назвали "Стефанія Експрес". Вітають поїзд на вокзалах України  піснею "Стефанія" гурту Kalush Orchestra.

Читайте також, що у Києві кільцева електричка отримала зручнішу зупинку на станції Дарниця.

Дивіться відео, як відновили залізничне сполучення між столицею та Ірпенем.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися