Між Києвом та Бояркою запустили електричку: розклад

Приміський поїзд курсуватиме щоденно

Приміський поїзд сполученням Київ – Тарасівка курсуватиме щоденно з Боярки. Про запуск електрички повідомили в "Укрзалізниці", передають "Коментарі".

За даними перевізника, приміський поїзд запускають з 18 травня. Електричка курсуватиме щоденно. Кінцева та початкова точки для цього маршруту – станція Боярка (четверта колія).

З Тарасівки електричка відправлятиметься о 7:06, прибуття до Києва — о 07:32. Зі столиці відправлення приміського поїзда о 17:19, прибуття до Тарасівки — о 17:41. На маршруті приміський поїзд Київ – Тарасівка зупинятиметься на станціях Вишневе, Київ-Волинський та Караваєві дачі.

Окрім того, цього тижня запускають регіональний експрес Київ — Хмельницький. Поїзд №771/772 з Києва до Хмельницького відправиться у перший рейс 20 травня та курсуватиме щоденно.

Мер Славутича Юрій Фомічев також інформував, що електричка Чернігів — Славутич, що має поєднувати міста з Києвом, відновить рух після ремонту пошкоджених колій. Ремонтувати залізничне полотно почали цього тижня. Завершити роботи планують за три тижні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що поїзд Київ — Івано-Франківськ назвали "Стефанія Експрес". Вітають поїзд на вокзалах України  піснею "Стефанія" гурту Kalush Orchestra.

Нагадаємо, що у Києві кільцева електричка отримала зручнішу зупинку на станції Дарниця.

Дивіться відео, як відновили залізничне сполучення між столицею та Ірпенем.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися