Поїзд Київ — Івано-Франківськ перейменують у "Стефанія Експрес" (ВІДЕО)

Зустрічати поїзд на вокзалах будуть піснею гурту Kalush Orchestra

На честь перемоги українського гурту Kalush Orchestra поїзд Київ — Івано-Франківськ перейменують у "Стефанія Експрес". Про це заявив генеральний директор "Укрзалізниці" Олександр Камишін, передають "Коментарі".

"Поїзд 43 Київ — Івано-Франківськ в розкладі цього року офіційно стане "Стефанія Експресом". Вокзали Києва, Калуша, та Франківська будуть вітати цей поїзд піснею "Стефанія". До речі, це буде перший у світі поїзд, названий в честь мами", — заявив Камишін.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Україна знову одержала перемогу на "Євробаченні". Гурт Kalush Orchestra посів перше місце і приніс третю в історії перемогу України в Євробаченні. На другому місті — Велика Британія, на третьому — Іспанія.

Наприкінці свого виступу лідер Kalush Orchestra Олег Псюк закликав Європу і світ допомогти врятувати Маріуполь та "Азовсталь". Професійне журі дало учасникам з України гурту Kalush Orchestra 192 бали, а глядачі додали ще 439 балів. З перемогою український гурт привітали президент України Володимир Зеленський та мер Києва Віталій Кличко.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися