У Києві обстрілами пошкоджені енергетичні об’єкти (ФОТО)

Що відомо про наслідки атаки дронів-камікадзе

Російські окупанти вкотре атакували енергетичну інфраструктуру України в трьох областях, зокрема зафіксовано п’ять ударів дронами-камікадзе у Києві. Про це розповів премєр-міністр України Денис Шмигаль, передають "Коментарі".

"Зафіксовано п’ять ударів дронами у Києві. Пошкоджено енергетичні об'єкти та житловий будинок. Також агресор завдав ракетних ударів по критичній інфраструктурі на Дніпропетровщині й Сумщині. Сотні населених пунктів знеструмлені внаслідок атаки", — повідомив Шмигаль.

За його словами, наразі всі служби працюють над усуненням наслідків обстрілів та відновленням електропостачання.

"Кожен регіон має план антикризового реагування. І просимо українців задля стабілізації енергосистеми так само згуртовано й свідомо підійти до заощадливого споживання електроенергії. Особливо в пікові години", — наголосив очільник уряду.

В Офісі генерального прокурора України заявили, що за фактами російської атаки дронами-камікадзе по об’єктах житлової та цивільної інфраструктури у центрі Києва розпочали розслідування. Матеріали кримінальних проваджень будуть передані до Служби безпеки України за підслідністю.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що внаслідок атаки ворожих безпілотників в Шевченківському районі столиці стався вибух в житловому будинку. Окрім того, ще в одній будівлі виникла масштабна пожежа на площі понад 250 квадратних метрів. Було выдомо, що від вибуху після обстрілів Києва під завалами будинку загинула жінка, одну літню жінку вдалося врятувати. Пізніше стало відомо, що кількість жертв зросла. Під завалами житлового будинку загинула жінка та двоє чоловіків віком до 30-ти років.

Читайте також, як патрульні поліцейські збили дрон "Шахід" над Києвом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися