На Київщині анонсували реконструкцію каналізаційної мережі

Де планують провести ремонтні роботи

В Ірпені проведуть реконструкцію пошкодженої каналізації за фінансової підтримки Міжнародного Комітету Червоного Хреста (МКЧХ). Подробиці розповів Ірпінський міський голова Олександр Маркушин, передають "Коментарі".

За словами мера Ірпеня, Міжнародний Комітет Червоного Хреста профінансує реконструкцію пошкодженої каналізаційної мережі в місті та інших господарчих об'єктів підприємства "Ірпіньводоканал". На ці роботи організація виділить понад 45 мільйонів гривень.

Ірпінський міський голова Олександр Маркушин нагадав, що навесні МКЧХ профінансував облаштування водогону зі столиці Києва в Ірпінь. На це організація направила понад 20 мільйонів гривень. Окрім того, "Ірпіньводоканал" отримав від Міжнародного Комітету Червоного Хреста великогабаритну спецтехніка та робочі автомобілі для комунального підприємства "Теплоенергопостач". Червоний Хрест також фінансує реконструкцію покрівель в чотирьох багатоквартирних будинках в Ірпені та заміну вікон у ще двох.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що владу столиці закликали облаштувати на станціях метро у Києві точки для зарядки мобільних, або хоча б на станціях з берега на берег.

Нагадаємо, внаслідок ракетного обстрілу 31 жовтня через пошкодження енергетичного об‘єкту біля Києва, 80% споживачів столиці залишились без водопостачання. Запастись водою можна зі столичних бюветів.

За даними компанії ДТЕК Київські регіональні електромережі 31 жовтня через ракетний обстріл пошкоджені енергооб’єкти, що живлять Бориспільську, Броварську, Переяславську, Вишгородську та Ірпінську громади. 

Дивіться також відео, як збивають російські ракети на Київщині.

Джерело: https://t.me/markushyn/3480


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися