В мерії Києва відреагували на вимоги знести недобудову на Борщагівці

Що відомо про реакцію влади на петицію

У Києві на петицію з вимогами знести недобудований будинок на проспекті Леся Курбаса, що у Святошинському районі столиці, та покращити транспортне сполучення, відреагували в мерії столиці. Як передають "Коментарі", ця петиція, зареєстрована на сайті Київської міської ради, зібрала необхідну для розгляду кількість голосів.

Автор петиції №11243 Олег Речич зібрав на підтримку вимоги знести недобудову на проспекті Леся Курбаса понад шість тисяч підписів на підтримку. У зверненні до столичної влади він вимагав заборонити продовження будівництва недобудови, що вже кілька років заважає мешканцям Борщагівки нормально їздити проспектом Леся Курбаса. На думку автора петиції, недобудову потрібно демонтувати та покращити транспортну розв‘язку.

Автор звернення наголосив, що на зазначеній ділянці дороги постійно утворюються затори в години пік. "Будівництво ведеться дуже повільно і вже багато років, забудовники зайняли цілу полосу проспекту, чим суттєво знизили пропускну здатність пожвавленої магістральної дороги. Ця забудова не дає спокійно жити багатьом людям протягом дуже тривалого часу. Потрібно покласти цьому край!" — пояснив свої вимоги автор петиції.

На петицію відреагували в мерії столиці. Заступник мера Києва, секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко доручив заступникам голови КМДА В’ячеславу Непопу та Петру Оленичу, директору Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Руслану Кандибору, а також постійним комісіям Київської міської ради з питань транспорту, зв`язку та реклами і з питань архітектури, містобудування та земельних відносин розглянути петицію в установленому порядку.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в ДТЕК Київські електромережі відреагували на вимоги киян, викладені в петиції до столичної влади щодо контролю за відключеннями електроенергії та інших комунальних послуг у Києві. Авторка петиції №11447 Лана Воронцова обурена тим, що графіки відключень світла, що розробили компанії ДТЕК з Yasno, не працюють



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


соломія

16 листопада 2022, 19:29

не мерія, а Міськрада, по-вашому - Горсовєт

КИЕВЛЯНИН

16 листопада 2022, 19:16

КИЕВСКАЯ ВЛАСТЬ - ВОРЫ С СОВЕТСКИМИ МОЗГАМИ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися