Київські митники показали тренування службових собак (ФОТО)

Навчання провели разом з прикордонниками

Кінологічні команди Київської митниці спільно з прикордонниками взяли участь у тренувальних заняттях. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської митниці.

За даними відомства, три кінологічні команди Київської митниці відпрацьовували пошук і виявлення наркотичних засобів, психотропів, прекурсорів, зброї та боєприпасів. Захід проходив в рамках плану взаємодії Київської митниці з Головним оперативно-розшуковим відділом ОКПП "Київ" для своєчасного виявлення, запобігання та припинення спроб контрабанди заборонених речовин та зброї.

"Не дивлячись на погодні умови – сильний вітер і туман – службові собаки митників Харді, Нора і Грета продемонстрували всі свої навички та познаходили всі закладки як на транспорті, так і в багажі", — повідомили у Київській митниці.

Під час тренувань кінологи мали нагоду поспілкуватися про колег, які зараз перебувають у лавах ЗСУ, про службових собак, які не можуть не реагувати на вибухи, та й просто помріяти про мирне майбутнє.

Нагадаємо, днями Київські митники вилучили з міжнародних відправлень пів десятка монет часів Римської імперії. Старовинні монети відправляли двоє чоловіків з Хмельницького. Посилки прямували до Канади, США та Чилі. У міжнародних відправленнях знаходилося 48 монет різного віку, найстаршій з яких — майже дві тисячі років. Всі монети мають історичну цінність.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Київська митниця передала до музею рідкісну ікону. Дерев’яна святиня виготовлена у ХІХ столітті. Старовинна річ має культурну цінність та історичне значення. Ікону "Свята Новозавітна Трійця" ("Батьківство") намагався відправити до США мешканець Харкова. Схованку зі святинею чоловік зробив всередині DVD-пристрою.

Читайте також, як на в’їзді в Київ затримали проросійського священика з Харкова.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися