Розплідник для тварин під Києвом виставили на аукціон для приватизації (ФОТО)

Що відомо про продаж великого майнового комплексу

У Фастівському районі Київської області виставили на приватизацію єдиний майновий комплекс державного підприємства "Розплідник дослідних тварин". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Фонду державного майна України.

Аукціон з приватизації ЄМК ДП "Розплідник дослідних тварин" відбудеться у п’ятницю, 13 січня. Об’єкт продажу розташований в в селищі міського типу Глеваха на вулиці Ботанічна, 3. Підприємство не провадить діяльності з розведення тварин з 2003 року. Більшість будівель та споруд майже вщент зруйновані та засмічені, а в деяких немає навіть вікон.

Об’єкт площею понад 3,8 тисячі квадратних метрів розташований на земельній ділянці у понад чотири гектари. Державного акту на право постійного користування цією землею немає.

Стартова ціна приватизації ЄМК ДП "Розплідник дослідних тварин" становить 4,8 мільйонів гривень. Частина майна, що входить до складу майнового комплексу, перебуває в оренді. За умовами аукціону, новий власник має сплатити протягом шести місяців борги по зарплатні та борги перед держбюджетом. На балансі державного підприємства не перебувають об’єкти, що не підлягають приватизації. Покупець також не має права протягом шести місяців звільняти працівників.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Київській області приватизують майновий комплекс держпідприємства "Спеціалізований центр підготовки кадрів". Аукціон запланований на четвер, 12 січня. Об’єкт продажу площею понад три тисячі квадратних метрів розташований в Обухівському районі між Києвом та Білою Церквою. Стартова ціна приватизації становить 18 мільйонів гривень.

Нагадаємо, Київське обласне управління лісового та мисливського господарства звернулося за допомогою КЕКЦ через рейдерське захоплення земель лісового фонду. У Київському лісгоспі стверджують, що рейдери привласнили майже 88 гектарів земель та майбутній заказник "Печера Геонавт". Ці земельні ділянки знаходяться в Обухівському районі Київської області біля села Ходосівка. Без згоди Київського лісгоспу вся територія вже поділена на 67 земельних ділянок, які незаконно продаватимуться під котеджі. 

Читайте також, що у Києві на березі Дніпра знесуть незаконну забудову.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися