Потужну сонячну електростанцію встановили у Києві (ФОТО)

Де з’явилося резервне джерело енергії

У Києві встановили унікальну сонячну електростанцію. Про це заявила заступниця голови Київської міської державної адміністрації Марина Хонда, передають "Коментарі".

За її словами, резервне джерело енергії встановили у Святошинському психоневрологічному інтернаті. Цю унікальну сонячну електростанцію Київ отримав як гуманітарну допомогу від французьких партнерів.

"Тепер заклад буде забезпечений безперебійним електроживленням навіть у періоди відключень світла. Альтернативні джерела світла дозволять почуватися комфортно майже 700 жінкам, які зараз проживають у Святошинському інтернаті, та стабільно працювати персоналу", – заявила Хонда.

В мерії Києва нагадали, що столиця отримала від французьких партнерів дві сонячних електростанції. Обидві працюватимуть у Святошинському районі. Одна – у психоневрологічному інтернаті, а інша – у Консультативно-діагностичному центрі. Монтаж обох електростанцій здійснили фахівці зі Франції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Сили оборони Києва відпрацювали тактику знищення ворожого десанту та повітряних цілей, зокрема безпілотників, ведення штурмових дій та зачистку населених пунктів, вогневого ураження противника, форсування водної перешкоди в умовах, наближених до бойових.

Нагадаємо, в Чорнобильській зоні та біля кордону з Білоруссю посилили контроль. Ухвалено рішення щодо посилення збору відеоматеріалів безпосередньо в Чорнобильській зоні, в зоні кордону. Тут встановили сучасні камери, що дозволяють українським військовим та правоохоронцям аналізувати всю отриману інформацію і своєчасно вживати дії для захисту нашої держави.

Дивіться також фото, як на кордоні з Білоруссю провели навчання сил оборони Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися