На Кличка подали заяву в НАЗК через землю в парку "Наталка"

З’явилися нові подробиці скандалу

На Київського міського голову Віталія Кличка подали заяву в Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) через скандальну передачу в оренду землі в Оболонському районі столиці. Про це розповів правозахисник Олексій Шевчук, передають "Коментарі".

"Заяву в НАЗК з приводу здачі Віталієм Кличком своєму другу Ігорю Тинному в оренду 1,3 гектари парку "Наталка" вже подано. Нашого мера мають притягнути до відповідальності за порушення Закону України "Про запобігання корупції" і наша команда зробить все для цього можливе", — заявив Шевчук.

Правозахисник наголосив, що активісти не дозволять вкрасти в громади Оболонського району частину парку і прибережної зони.

"Не допустимо парканів, їзди автомобілів і елітних комплексів на території парку "Наталка"! Не дозволимо інтереси громади Оболоні, проміняти на інтереси "друзів" Кличка!!!" — додав Шевчук.

Активіст оприлюднив документи, що подали до НАЗК на мера Києва Віталія Кличка.

Нагадаємо, що в центрі Києва знайшли стародавній печерний комплекс часів Київської Русі. Археологам вдалося знайти цікаві артефакти. На схилах печер могло знаходиться давнє поселення за межами міських мурів.

Читайте також, що у Києві екологи подали до суду на захист Лисої гори від створення військового кладовища. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися