Правда про кесон в парку "Наталка" у Києві може коштувати Кличку посади мера (ВІДЕО)

Викрито скандальну схему привласнення нерухомості в найдорожчому парку столиці

У Києві на Оболоні не вщухають пристрасті щодо передачі частини парку "Наталка" в приватну власність та під забудову. Як передають "Коментарі", громадська активістка та журналіст Аннабелла Морина викрила схему незаконного виводу з комунальної власності найбільш ліквідних об'єктів нерухомості в найдорожчому парку столиці.

На її думку, мер Києва Віталій Кличко 9 лютого 2023 року на сесії Київради зробив публічну заяву, в якій відкрито переслідував комерційні інтереси свого друга та яка свідчить про порушення антикорупціного законодавства України.

"Мер Києва Віталій Кличко зробив публічну заяву, яка може коштувати йому навіть важелів управління містом. Мер столиці може не просто виплатити штраф у 6800 гривень, алей бути позбавленим права обіймати свою посаду строком на один рік", — зазначила журналіст Аннабелла Морина.

Подивившись розслідування, ви дізнаєтесь, який генерал КГБ "прихватизував" кесон, рятувальну станцію, водонапірну башту та склади на березі Дніпра, та як група проросійських олігархів та нардепів скандальної та вже забороненої в Україні партії "ОПЗЖ" за допомогою міської влади намагається забудувати парк "Наталка" в супереч інтересів громади Києва. Активісти впевнені, що правоохоронні органи звернуть увагу на викладені в розслідуванні факти.

Нагадаємо, на Київського міського голову Віталія Кличка подали заяву в Національне агентство з питань запобігання корупції через скандальну передачу в оренду землі в Оболонському районі столиці. Скандал виник через передачу в оренду землі в парку "Наталка". Подробиці — за посиланням. У Київській міській раді стверджують, що землю передали в оренду цілком законно.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Голосіївському районі Києва зелена зона та частина парку опинилися під загрозою забудови. На земельній ділянці поряд з Голосіївським парком планують побудувати житловий комплекс. На землю претендує забудовник ТОВ "Молодіжний житловий комплекс "Оболонь".

Читайте також, що Кличко розгляне петицію щодо захисту парку "Наталка" від забудови.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Олег

20 квітня 2023, 16:01

Конь в пальте, 100%

Конь в пальте

15 березня 2023, 19:24

Если бы каждого боксера с детства гладили по голове, он бы вырос Моней Эйнштейном, а если бить - кличкой-вонючкой не сделавшей за время правления для города НИЧЕГО!!!, акромя развлекалок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися