На дорогах Києва зафіксували багато недоліків (ФОТО)

Де провели обстеження проїзних частин

У Києві інспектори відділу безпеки дорожнього руху продовжують контролювати стан вулично-шляхової мережі. Про результати чергових перевірок розповіли в Патрульній поліції столиці, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, під час обстеження вулиць Оболонського, Деснянського та Святошинського районів Києва виявили вибоїни на проїзних частинах. Окрім того, у Святошинському районі поліцейські звернули увагу на дорожній знак "Об’їзд перешкоди з правого боку", який через пошкоджену поверхню став зовсім незрозумілим для водіїв.

Інспектори виконали заміри та склали акти обстеження столичних доріг. У всіх випадках на відповідальних посадовців склали протоколи та видали приписи з терміном на усунення недоліків.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві оголосили підозру у привласненні понад 120 мільйонів гривень на ремонті доріг екс-директору приватного підприємства. Підрядник мав відремонтувати декілька сотень кілометрів траси у Київській та Житомирській областях. Експертиза виявила, що відремонтовані дороги не можуть бути прийняті до експлуатації. У березні цього року вже колишнього директора фірми-підрядника заарештували.

Нагадаємо, у Києві планують завершити будівництво з’їздів з естакади Дарницького мосту на Дніпровську набережну до кінця липня цього року. Дарницький міст, збудований у 2010 році, з трьома смугами у двох напрямках має суттєвий резерв пропускної здатності і зможе розвантажити сусідні Південний та Міст Патона, які постійно стоять у заторах.

Читайте також, що під час будівництва Подільського мосту у Києві вкрали десятки мільйонів гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися