Стало відомо, коли у Києві добудують метро на Виноградар

Які терміни назвали в мерії столиці

У Києві планують відкрити метро на Виноградар у наступному році. Такі прогнози зробили у столичній мерії, передають "Коментарі".

У Київській міській державній адміністрації виправдовуються, що припинили будівництво метро на Виноградар з об'єктивних причин. З початку повномасштабної війни з Києва виїхали за кордон багато працівників, які були залучені у будівництві метро на Виноградар, ще третина робітників вступили до лав Збройних сил України.

На початку 2023 року у Києві будівництво метро на Виноградар відновили. Керівник КП "Київський метрополітен" Віктор Брагінський заявляв тоді, що один тунель між станціями "Мостицька" та "Сирець" вже збудований. За його словами, на темпи будівництва впливає військовий стан та повітряні тривоги. Генеральний підрядник зосередив роботу над тими ділянками, які потребують першочергового виконання робіт.

Керівник Київського метрополітену також розповів, що на відкритих ділянках будівництва метро на Виноградар є котловани, що можуть обвалитися. На початку цього року планували спочатку закріпити вже збудовані тунелі і накрити їх, а потім перейти до будівництва другого тунелю від станції "Мостицька" до станції "Сирець".

Нагадаємо, у Дніпровському районі Києва відновили популярний автобусний маршрут зі станції метро "Лівобережна". Автобуси №117 за маршрутом "Станція метро "Лівобережна" – Русанівські сади" почали курсувати з суботи, 15 квітня. 

Читайте також, що метро у Києві з наступного тижня працюватиме за новими правилами.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


В.А.Ш.

15 квітня 2023, 15:29

ККК, повністю з Вами згоден - Київметробуд знищили ще до війни. Територію промбази напевно вже забудовували б та війна заважає. Розігнали всіх працівників навіть кадрових, тунельний комплекс на промбазі розкиданий лежить. Брагінський лапшу вішає , в котлованах вовки скоро завиють. P.S. раніше ковш землі в котловані вириють - в ютюб викладають. Знайдіть нові відео.

ККК

15 квітня 2023, 13:05

Когда клячко перестанет воровать, то есть пока этого пидораса не снимут и не посадят никакого метро не будет!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися