Автотранспортне підприємство у Києві виставили на аукціон приватизації

Що відомо про майно та умови торгів

Державне автотранспортне підприємство у Києві виставили на аукціон приватизації, який відбудеться цього тижня. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Фонду державного майна України.

За даними відомства, ФДМУ планує провести у четвер, 18 травня, приватизаційний аукціон автотранспортного підприємства Державного комітету телебачення і радіомовлення України. Актив представлено трьома гаражами, адміністративною будівлею та 19 транспортними засобами.

·       Стартова ціна – 64,4 мільйонів гривень.

·       Площа – 4178,4 квадратних метрів.

·       Локація – Київ, Дніпровський район, вулиця Туманяна, 15.

·       Площа земельної ділянки – 0,9824 гектари.

·    Відомості про земельну ділянку, на якій розташовано єдиний майновий комплекс – Державний акт на право постійного користування земельною ділянкою від 06.06.2005 Серія ЯЯ №392758.

·       Наявність інженерних мереж.

Окрім того, у Києві знову спробують приватизувати майно державного підприємства "Електронмаш". Цей єдиний майновий комплекс цікавий інвесторам тим, що включає гектари землі на Кільцевій дорозі у Києві. Стартова ціна приватизації майна заводу "Електронмаш" під спроби продажу у лютому 2023 року становила 32,8 мільйони гривень. Це вдвічі нижче, ніж стартова ціна на аукціоні торік — понад 65,6 мільйонів гривень. Майновий комплекс заводу "Електронмаш" включає 37 об’єктів нерухомості, серед яких склади, база відпочинку, корпуси заводу, конференц-зал, їдальня на понад тисячу місць і ще низка будівель. Загальна площа нерухомого майна складає понад 110 тисяч квадратних метрів. Нерухомість розташована на трьох земельних ділянках, дві з яких — у Києві. Також до майна входять понад три десятки автомобілів. Аукціон відбудеться 29 травня. 

Читайте также