У Києві біля парку "Наталка" прибрали багато рекламних вивісок (ФОТО)

Що відомо про зачистку столиці на цій локації

В Оболонському районі Києва демонтували багато рекламних вивісок біля парку "Наталка". Про це розповіли в Управлінні з питань реклами Київської міської державної адміністрації та в комунальному підприємстві "Київреклама", передають "Коментарі".

За даними відомств, демонтаж незаконних вивісок і зовнішньої реклами на Оболоні тривав два тижні. За цей час на проспекті Володимира Івасюка демонтували майже 180 незаконних конструкцій на цій локації.

"Під час демонтажу ми виявили “цікавий” дизайн-код будинків — повністю оббивати рекламними плитами вхідну частину фасаду. За шаром вивісок і реклами ховалися вікна, елементи декору або елементи інженерної інфраструктури. Наші демонтажники, як археологи, проводили розкопки, щоб дістатися до колись закритої частини фасаду", — розповіли в Управлінні з питань реклами КМДА.

Підприємцям нагадали, що у Києві діють вимоги до вивісок і реклами, які не допускають перекриття вікон, інженерних комунікацій і декоративних елементів. Заборонено розміщувати конструкції на другому поверсі будівлі, а також на балконах. Власників конструкцій закликали дотримуватися правил та порядку розміщення рекламних вивісок.

Нагадаємо, що у Києві активісти вирішили привернути увагу мера столиці Віталія Кличка до скандалу з будівництвом паркінгу на Оболоні муралом. Мешканці Оболоні виступають за створення парку в Оболонському районі Києва та проти забудови території зеленої зони на вулиці Прирічна паркінгом. Намалювали мурал, присвячений меру Києва Віталію Кличку саме там, де планують побудувати дворівневий паркінг. Активісти цим малюнком нагадали Кличку, ким його пам’ятають кияни та натякнули на те, що він може залишиться в історії столиці зовсім не в позитивному світлі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на капітальний ремонт благоустрою парку на Дніпровській набережній у районі затоки Берковщина витратять десятки мільйонів гривень. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у Дарницькому районі Києва почали будівельні роботи в парку "Срібний кіл".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Партия 5.10

26 травня 2023, 18:47

Лучше бы наркомана Клячка удалили бы ! На другом сайте предлагается купить кусок дерьма от моста Клячка, я считаю, что надо предложить череп дохлого Клячка, что бы им играть в кегли в парке Наталка, даю 100 гривен за пустую бащку Клячка ввиде черепа, мозги можно не вынимать, там их никогда небыло ! Срала Украина !

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися