У Києві оголосили тендер на закупку десятків пасажирських вагонів

Оновлення рухомого складу поїздів обійдеться у майже мільярд гривень

У Києві оголосили тендер на закупку нових пасажирських вагонів для поїздів "Укрзалізниці". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію системи закупівель Prozorro.

Згідно з умовами тендеру, рухомий склад пасажирських поїздів оновлять 20 новими вагонами-купе. На закупку планують витратити 882 мільйонів гривень. Замовником тендеру виступає акціонерне товариство "Українська залізниця". Аукціон проведуть наступного тижня, у вівторок, 20 червня. Підрядник має виконати поставку спальних пасажирських вагонів-купе до 31 грудня 2024 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що "Укрзалізниця" змінила розклад руху приміського поїзда сполученням Роток — Київ, який курсує через Білу Церкву. З 12 червня цей поїзд відправлятиметься зі станції Роток о 06:14, приїжджатиме до Білої Церкви о 06:20 і прибуватиме на приміський вокзал станції Київ-Пасажирський о 08:05. Також зміни в розкладі руху торкнуться поїзда №6232 Фастів-1 — Миронівка, який з 12 червня вирушатиме зі станції Фастів-1 о 05:26 і прибуватиме до Миронівки о 07:54.

Нагадаємо, у Києві на півроку закрили рух кількох маршрутів трамваїв. Зміни в русі громадського транспорту у Києві пов’язані з реконструкцією Дегтярівського шляхопроводу. Рух трамвайних маршрутів №14 та №15 закрили з 1 червня до 30 листопада. Замість трамваїв на цих маршрутах курсуватимуть автобуси.

Читайте також, що приміські електрички з Києва кардинально змінили графік руху.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися