Розклад руху приміських електричок до Києва сильно зміниться

Що треба знати пасажирам

Приміські поїзди діставатимуться Києва швидше. Про зміну в розкладі руху розповіли в "Укрзалізниці", передають "Коментарі".

За даними перевізника, пасажири з Білої Церкви діставатимуться столиці за одну годину 45 хвилин замість двох годин. Розклад руху зміниться з наступного місяця.

"Укрзалізниця" змінює розклад руху приміського поїзда сполученням Роток — Київ, який курсує через Білу Церкву. З 12 червня цей поїзд відправлятиметься зі станції Роток о 06:14, приїжджатиме до Білої Церкви о 06:20 і прибуватиме до Києва (приміський вокзал станції Київ-Пас.) о 08:05", — йдеться в повідомленні.

Електрички курсуватимуть через станції Устинівка, Фастів-2, Фастів-1, Боярка, Вишневе, Київ-Волинський та Караваєві Дачі. Окрім того, зміни в розкладі руху торкнуться поїзда №6232 Фастів-1 — Миронівка, який з 12 червня вирушатиме зі станції Фастів-1 о 05:26 і прибуватиме до Миронівки о 07:54.

Нагадаємо, що Бучанська територіальна громада отримала власного перевізника, автобуси якого вийшли на маршрути у травні. У Бучанській міській раді оприлюднили тарифи на проїзд у міських та міжміських автобусах. Лцензію на пасажирські перевезення отримало комунальне підприємство "Бучатранссервіс". На першому етапі комунальний транспорт перевозитиме пасажирів у межах Бучанської громади.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Верховній Раді України ухвалили важливий законопроект щодо проїзду в метро, який підтримало комунальне підприємство "Київський метрополітен". Метою законопроекту є запобігання та припинення порушень правил проїзду в метро та гарантування пасажирам права на одержання безпечних та якісних транспортних послуг. Законопроектом передбачені штрафи за вчинення протиправних дій у метрополітені.

Читайте також, що у Києві оголосили тендер на послуги з випуску віртуальних карток для сплати за проїзд



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися