У Києві побільшало сучасних пасажирських автобусів (ФОТО)

Транспорт столиці допомогли придбати благодійники

Київ отримав від українських благодійників нові міські автобуси Mercedes Citaro. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської державної адміністрації.

За даними мерії столиці, новий транспорт на гроші благодійників придбало в Німеччині комунальне підприємство "Київпассервіс". Парк громадського транспорту поповнився трьома автобусами. У КМДА запевнили, що автобуси в гарному технічному стані й незабаром вийдуть на маршрути Києва.

Окрім того, нещодавно Київ отримав від німецького міста Гамбург три карети швидкоï допомоги на базi Mercedes Sprinter. Ці автівки особливі тим, що мають потужні двигуни, спарені ззаду колеса та великий салон для транспортування хворих. Машини завершують дооснащувати і незабаром вони заступлять на чергування у столиці.

Загалом від початку широкомасштабної війни Київ залучив та отримав від європейських партнерів і благодійників у якості допомоги близько двох сотен одиниць транспорту:

•47 сучасних карет швидкої допомоги;

•41 пожежний автомобіль;

•82 міських автобуси.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на автомобільній трасі під Києвом зіткнулися вантажівка та мотоцикл. Внаслідок аварії 24-річного водія мотоциклу з травмами госпіталізували до лікарні. За фактом ДТП відкрили кримінальне провадження.

Дивіться також відео, як перегони з поліцією у Київській області закінчились ДТП.

Читайте також, що у Києві не виключають блекауту та перевірять готовність до відключення світла.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися