Пасажирам метро у Києві розповіли про важливі зміни (ВІДЕО)

Що зміниться в роботі столичної підземки

Столична підземка продовжує отримувати технічну допомогу від Польщі для оновлення рухомого складу. Про це розповів начальник комунального підприємства "Київський метрополітен" Віктор Брагінський, передають "Коментарі".

За його словами, до Києва цього місяця прибули дванадцять варшавських вагонів, ще шість планують транспортувати до столиці до кінця серпня. Загалом "Київський метрополітен" отримав від Варшави 30 вагонів з обіцяних 60.

"Для нас важливо використати отриману допомогу з максимальною користю, тому рухомий склад ретельно вивчається технічними фахівцями. Ми опрацьовуємо різні варіанти раціонального використання варшавських вагонів, зокрема як технічні донори для подальших капітальних ремонтів діючого парку вагонів", — прокоментував Брагінський.

Начальник КП "Київський метрополітен" Віктор Брагінський оприлюднив відео доставлених до Києва варшавських вагонів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на маршрут поїзда №7/8 Київ — Чернівці додали модернізовані плацкартні вагони. Після капітального відновлювального ремонту ці вагони мають сучасну систему кондиціонування повітря, вакуумні туалети та якісне індивідуально кероване освітлення.

Дивіться також фото, як у Києві змінився сквер біля однієї зі станцій метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися