На поїзд з Києва до Чернівців додали сучасні вагони (ФОТО)

"Укрзалізниця" оновила рухомий склад

На маршрут поїзда №7/8 Київ — Чернівці додали модернізовані плацкартні вагони. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію державної компанії "Укрзалізниця".

За даними перевізника, в результаті капітального відновлювального ремонту ці вагони матимуть сучасну систему кондиціонування повітря, вакуумні туалети та якісне індивідуально кероване освітлення.

"У розпал літнього сезону перевезень чернівецький напрямок стає більш збалансованим з точки зору цінової пропозиції, адже поєднує фірмові вагони для більш вибагливого пасажира та дешевші вагони для соціальних перевезень, у тому числі організованих груп дітей на планове оздоровлення", — йдеться у дописі компанії "Укрзалізниця" до оприлюднених фото.

Нагадаємо, активісти заявили, що у Києві одне з найвідоміших озер навмисно знищують під забудову. Озеро Синє розташоване на західній околиці житлового масиву Виноградар. У травні на вимогу киян Управління екології та природних ресурсів Київської міської державної адміністрації включило роботи з розчищення та благоустрою озера Синє до переліку природоохоронних заходів на 2023 рік. В мерії Києва запевняли, що причини обміління Синього озера мають природний та техногенний характер. Подробиці — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Білоцерківському районі Київської області підприємець роками незаконно користується величезним водосховищем. Бізнесмен використовує водний об’єкт загальною площею 339 гектарів для риболовлі без договору оренди. Користувач також незаконно заборонив місцевим мешканцям користуватися цією водоймою.

Дивіться також фото, як на Оболоні триває будівництво нової естакади.

Читайте також, що у Києві побільшало сучасних пасажирських автобусів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися