На Оболоні триває будівництво нової естакади (ФОТО)

Які роботи вже встигли зробити

В Оболонському районі Києва триває масштабна реконструкція транспортної розв’язки на перетині вулиць Полярної та Богатирської. Про це розповіли в комунальній корпорації "Київавтодор", передають "Коментарі".

За даними комунального підприємства, в межах робіт з будівництва нової естакади дорожники вже забетонували три чверті усіх паль — 62 з 80. До вересня влаштування паль на розв’язці мають завершити. Зараз будівельники розпочали армування каркасу на одній із опор. Невдовзі верхню частину фундаменту заливатимуть бетоном.

Окрім того, в межах реконструкції транспортної розв’язки на Оболоні почали будувати підземний перехід тунельного типу. Виходи до зупинки громадського транспорту оснастять пологими пандусами.

Дворівнева естакада буде довжиною основного проїзду у понад три кілометри. Тут облаштують велосипедні доріжки протяжністю у понад 1,5 кілометри. На розв’язці буде шість смуг руху. Довжина шляхопроводу – понад 250 метрів. Відкрити рух на новій естакаді обіцяють до кінця цього року. Повністю завершити весь комплекс робіт на цьому об’єкті планують до кінця 2024 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві знесли старий Дегтярівський міст заради нової естакади. У столиці триває реконструкція транспортної розв’язки на перетині вулиць Дегтярівської, Олени Теліги та Олександра Довженка. 

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва планують витратити на поточний ремонт однієї з вулиць десятки мільйонів гривень. Мова йде про ремонт вулиці Бориспільської поблизу залізничного вокзалу "Дарниця". Ремонтні роботи мають виконати на ділянці від вулиці Привокзальної до вулиці Санаторної в обох напрямках.

Читайте також, що у Києві розпочнуть ремонт дитячого майданчика в парку Шевченка.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Андрей

11 серпня 2023, 19:45

Очередное разворовывание денег, Виталику срочно надо поправить свое финансовое положение, наверное , решил прикупить еще один "домик" в РИДНОЙ НИМЕЧИНИ..

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися