На Дегтярівському мосту в Києві завершують ремонт (ВІДЕО)

Коли відкриють рух для транспорту

У Києві триває реконструкція Дегтярівського шляхопроводу та дорожники завершили монтаж балок. Про це розповіли в Київській міській державній адміністрації (КМДА), передають "Коментарі".

За даними столичної мерії, цими вихідними підрядна організація здійснила монтаж 28 балок прогонової будови шляхопроводу.

"Сьогодні ж монтують плити незйомної опалубки. Це дасть можливість улаштувати монолітну плиту на шляхопроводі. Рух транспорту підмостовим простором планується відновити вже 31 жовтня", — заявили у КМДА.

В мерії Києва зазначили, що усунення наслідків надзвичайної ситуації, що відбулася на Дегтягівському мосту 30 вересня, здійснювалося коштом підрядної організації. Збитків міський бюджет не поніс, а вартість реконструкції не збільшилася.

Нагадаємо, у Києві через обвал конструкцій Дегтярівського мосту провели обшуки в профільному департаменті КМДА, комунальної корпорації "Київавтодор" та у підрядників. Одночасно обшуки провели за восьма адресами — за місцем розташування профільного департаменту КМДА, комунальної корпорації "Київавтодор" та підрядних підприємств. Подробиці — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що почалася відбудова важливого для Київській області мосту. Відбудовують міст поблизу Ніжина. Це дозволить забезпечити транспортне сполучення центральних районів Чернігівщини із Київською та Сумською областями та розвантажить місцеві дороги від транзиту вантажного та пасажирського транспорту. 

Читайте також, що завершують будівництво важливого для Києва мосту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися